Maatwerk & Trouwpak

JOUW TROUWPAK, VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

Voor mannen blijft het een zoektocht naar wat ze moeten dragen op de grote dag. Jij als bruidegom dient in een mooi pak voor het altaar te verschijnen. Falcon Fashion helpt je graag verder om het perfecte trouwpak op maat voor deze speciale dag samen te stellen.

EEN GESCHIKT TROUWPAK SAMENSTELLEN

Voordat je het jawoord geeft aan de liefde van je leven, dien je natuurlijk een geschikt pak voor deze speciale dag te kopen. Of je nu op zoek bent naar iets low-key of extravagant, één ding is zeker: je wil er op deze dag geweldig uitzien en je prettig en relaxed voelen. Door te kiezen voor een pak op maat, heb je de vrijheid om de look tot in het kleinste detail zelf te creëren en samen te stellen. Geen stress. Geen compromissen. Gewoon een glimlach. Nodig je getuige, vader en toekomstige schoonvader uit en maak je klaar voor plezier tijdens het passen en aanmeten!

Door voldoende tijd te reserveren van een minimaal 2 uur, nemen wij genoeg tijd om te luisteren naar je persoonlijke wensen en behoeften. Onder het genot van een goede kop koffie doorlopen we samen elke stap van het bestelproces en alle keuzeopties die te vinden zijn in ons Measurement Book. Al iets in gedachten? Voel je vrij om te vragen, we zijn hier om je het mooiste pak voor je belangrijkste dag aan te meten. Je hebt al een trouwpak op maat vanaf €699,-

SELECTEER JE STOF

Falcon Fashion biedt een uitgebreid scala van modellen en kleuren in dessins, van klassiek wol tot blends met zijde of kasjmier. De stoffen zijn afkomstig van alleen de beste Italiaanse stofhuizen als Loro Piana, Guabello en meer. De verschillende stoffenbundels bieden honderden opties om uit te kiezen. Zo vind je zeker een stof die precies past naar wat jij zoekt.

OPMETEN VAN JE MATEN

Exact afgestemd op de vorm en stijl die jij graag wilt. Met 105 mogelijke punten ter verandering in het pak op het basis patroon en een extra 48 als het gaat om onze maatshirts, zullen we zorgvuldig de tijd nemen je op te meten en daarna jouw maten te delen met onze kleermakers. Het resultaat? De perfecte pasvorm.

DESIGN OPTIES

Bij het samenstellen van jouw trouwpak is alles mogelijk, van smalle of brede, piek of inkeping revers tot half canvas of een volledig handgemaakt pak. Daarnaast kun je kiezen uit diverse knopen, zakken, voeringen en meer. Onze brede waaier van design opties geeft je de controle over het aanpassen van jouw op maat gemaakte pak. Zo is het mogelijk een monogram op een door jou gekozen plek in je pak te zetten. Of je nu kiest om de datum van je huwelijk te gebruiken, de naam van je geliefde of een andere groet, het is een leuke manier om je speciale dag nog onvergetelijker te maken. Mogelijke locaties zijn aan de binnenzijde van je pak of onder je kraag, in de voering van je jas, op je shirt of manchet.

BESTELLEN & AFPASSEN

Voordat je het weet, is het samenstellen van je pak al gelukt. Ongeveer vijf weken na je bestelling, zullen we je van harte verwelkomen om je volledige op maat gemaakte pak af te passen. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen we deze gelijk voor je in orde maken.

MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Om een afspraak te plannen, kun je contact opnemen met Falcon Fashion via telefoonnummer 0348-414027, een e-mail sturen naar dandydepartment@falconfashion.nl, of persoonlijk langskomen bij onze winkel in Woerden, gelegen aan de Voorstraat 80.