Over Falcon Fashion

Falcon Fashion is sinds 1999 actief in de herenmode. Sinds 2016 hoort daar ook Falcon Fashion Dandy Department bij en in 2017 opende Falcon Fashion Ladies haar deuren als hoogsegment damesmodezaak. Deze drie, naast elkaar gelegen, winkels bevinden zich in de hoofdwinkelstraat binnen het historische centrum van het centraal gelegen, bruisende Woerden.

Bij Falcon Fashion staat een persoonlijke benadering van de klant hoog in het vaandel. Kleding kopen is hier een aangename bezigheid en alles staat in teken van het gemak en comfort van de klant. Falcon Fashion staat bekend om haar aparte en soms excentrieke, maar zeer mode bewuste collecties met bijbehorende modische adviezen.

Dit alles komt tot uitdrukking in de inrichting van de winkels en het merkenpakket dat onder andere bestaat uit Parajumpers, Woolrich, Mason Garments, Paul & Shark, Tramarossa, Dante 6, Gran Sasso, 7 For All Mankind, Denham, Good People, Xacus en meer.
Hiernaast specialiseert Falcon Fashion Dandy Department zich in maatkostuums en -overhemden. Ook met betrekking tot onze seizoenscollectie kunt u bij Falcon Fashion terecht voor advies op maat.

Kom gezellig langs voor een kop koffie, werp een blik op onze uitgebreide, gevarieerde en modische collectie en laat u adviseren en kleden naar de laatste trends