fbpx

Portfolio

Nieuw

Net binnen

Bekijk onze nieuwste collectie

FALCON FASHION

De collectie van Falcon Fashion & Falcon Fashion Dandy Department & Falcon Fashion Ladies is modisch, soms excentriek, maar heeft altijd een eigen gezicht.

Dit komt tot uiting in de totaalcollecties van gerenomeerde merken, zoals Armani, Parajumpers, Denham, Patrizia Pepe, 7 for all man kind, Ibana,  Good People, Woolrich,CC Corneliani, Rehash, Don the Fuller, Kollekt, Altea, Sartoria Tramarossa en Xacus die wij in het assortiment voeren. Ieder van deze merken heeft een totaal eigen karakter en uitstraling. Naast deze labels bieden wij een prachtig concept voor maatwerk aan waarbij je zelf de mooiste stoffen kan kiezen van gerenomeerde labels om een mooi perfect passend kostuum, colbert, pantelon of shirt te laten maken.

De merken sluiten naadloos bij elkaar aan, zodat er een eigenzinnige totaal collectie ontstaat. Het doel van Falcon Fashion is het brengen van de laatste mode, mode die een manier van leven vertegenwoordigd. Het vertalen van de wensen van de klant tot de juiste samenstelling van kleding wordt door ons als een tweede natuur ervaren.

Geen projecten gevonden die bij jouw selectie passen.